Selasa, 10 November 2009

SCATTING

YANG NI CONTOH SCATTING...SEKALI NGEN SCALLOP.
maaflah tak berapa jelas next saya ambik semula heheheh tu sampingan je,,sebab model tu nak suh masuk kan gambar dia hehehe..pacan model besar tu je


LANGSIR


CONTOH SCALLOP

jom jengguk2 dulu


assalamualaikum,,,,firstime nak gi tau ,,tentang diri sayanamatuan punya blog ni aaahahah
,,,rosnah yusof,,,,
nickname dalam gmail ni,umiliya lah ya,(gabungan nama ngen puteri saya.
kak luar panggil je,,kak nah,,pun takpe,,,cik nah pun takpe,,,umur dah 32,,heheheh
ok,,,,
sesapa yg nak tenggok koleksi langsir untuk tempahan mailah,,ya,,,jap2 agi saya kan taruk gambar2 langsir ya,,
saya tinggal kat TERENGGANU DARUL IMAN

>>>taman srijaya2,gong badak,,,,sebelah pagar airport,,sultan mahmud kuala terengganu<<<

SESAPA YG BERMINAT NAK BELAJAR MENJAHIT KE,,,,
DATANG AAH UMAH,,,kalau jauh,,boleh belajar kut email heheheh boleh ke,,,heheh boleh ken ken,,
hendak seribu daya tak nak seribu dalih kan kan kan

jahit kat umah je ni,,,,
takder bukak kedai agi,,,,insyaallah lah,,,murah rezeki,,dalam perancangan,,,,
berminat,,,bolehlah call..saya di nombor,,ni ya,,,>>>>>>013-9224938<<
>>>>tu gambar hehehe tuan punya blog ni lah....ummiliya