Sabtu, 27 Februari 2010

KUTU TUPERWARE


KUTU + PROMOSI STARTER KIT DAN KEAHLIAN TUPPERWARE 

RM 260

RM 26 SEBULAN SELAMA 10 BULAN

Salam..

KUTU  + KEAHLIAN TUPPERWARE RM 260...

rm 26  untuk 10 bulan  

BUSINESS PLAN TUPPERWARE


 

Business Plan
Eleven Ranks Of Opportunity


Presidential Director

Senior Executive Director

Executive Director

Associate Executive Director

5 Star Director

3 Star Director

1 Star Director

Director

Mempunyai 15 Consultant yang aktif dalam masa 3 bulan. Anda juga layak mendapat komisen bulanan daripada jumlah jualan downline consultant anda dengan kadar 5%,4%, dan 3% tertakluk kepada terma dan syarat. Kekalkan belian anda sekurang-kurang RM300 sebulan. Dan pastikan downline anda membuat belian sekurang-kurangnya RM 500 sebulan. Di peringkat ini, anda perlu membantu downline anda untuk membuat jualan.

VIP Consultant

Mempunyai 6 orang atau lebih downline. Di peringkat ini, anda juga layak mendapat komisen bulanan daripada jumlah jualan downline consultant anda dengan kadar 4%,3%, dan 2% tertakluk kepada terma dan syarat. Kekalkan belian anda dan downline anda sekurang-kurangnya RM 500 sebulan. Di peringkat ini, anda perlu membantu downline anda untuk membuat jualan.

Star Consultant

Mempunyai 2 orang atau lebih downline. Layak mendapat 25% potongan harga ahli. Anda juga layak mendapat komisen bulanan daripada jumlah jualan downline consultant anda dengan kadar 3%,2%, dan 1% tertakluk kepada terma dan syarat. Kekalkan belian anda dan downline anda sekurang-kurangnya RM 500 sebulan. Di peringkat ini, anda perlu membantu downline anda untuk membuat jualan.

Consultant

Semua Consultant akan mendapat potongan harga ahli sebanyak 20% untuk semua barangan Tupperware Brands. Kekalkan belian bulanan sekurang-kurangnya RM 500. Recruiter 2 orang downline (consultant) pada bulan semasa dan anda layak mendapat 25% potongan harga ahli pada bulan berikutnya. Pastikan consultant baru dibawah anda membuat sebarang belian dalam masa 21 hari daripada tarikh pendaftaran.

* Bagi ahli baru rujuk Business Handbook untuk keterangan lanjut di dalam Tupperware Brands Starter Kit. Jangan lupa tontoni VCD yang disertakan, sesungguhnya anda akan rugi jika tidak mengetahui marketing plan yang disertakan. Jika terdapat kemusykilan dalam diri anda, jangan pendamkan… SMS atau call, NORA 013 -682 1188 Ingat…! Jangan bazirkan wang anda dengan hanya mendaftar sebagai ahli sahaja.

Best regards,